Om Xfrakt - Nå også i Trondheim!

Xfrakt har nå åpnet for budbil oppdrag internt i Trondheim! Med dette så blir vi den første transportøren som satser på 100% elektrisk transport i Trondheim området. Det kommende året så vil vi fokusere på å ekspandere vår tjeneste også til andre byer som for eksempel Bergen og Stavanger. Om vi kan hjelpe deg med noe innenfor transport i disse områdene så er det bare å ta kontakt! 

Xfrakt skal, i Tronheim som i Oslo, være best på service, ha de beste sjåførene og generelt ha den beste transport tjenesten.

Xfrakt er et innovativt selskap som tenker på fremtiden. Vi er en tjeneste som er lett å forstå og lettere å bruke. Det er veldig viktig for oss å ha god fremtoning med alle kunder på begge parter av leveransen. Vi har stort fokus på god service og godt miljø, både på kontoret og på veien. Xfrakt er 100% elektrisk innenfor Oslo/Lysaker/Drammen/Gardermoen/Ski. Vi er et firma som tenker nytt, vi startet vårt første budbilselskap i 1977 og har dermed 45 år med erfaring.

Xfrakt skal være den beste budbiltjenesten i Norge!

Xfrakt gir deg ikke følelsen av et vanlig budbil firma, Xfrakt er eksklusive, Xfrakt er effektive, Xfrakt er enkelt og Xfrakt funker.

Det viktigste av alt, Xfrakt er DITT grønne skifte.

 

Vi har Elektriske budbiler i alle størrelser!

Xfrakt har alle type EL-biler. Vi har store VW e-craftere som kan frakte store gods som er over 3 meter lange. Vi har Nissan ENV-200 som får plass til det meste og som har god rekkevidde. Vi har forskjellige små biler som f.eks Tesla, BMW i3, Kia, osv, som raskt kan frakte det du trenger hvor som helst i hele Oslo, Akershus, hele Trondheim eller hvor enn du måtte ønske! Om du er i tvil på om vi kan frakte det du må få sendt? Bare ta kontakt, vi Xfrakter det!